Over ons

Over ons

Fayette
Massagetherapeut.

Na zo’n 5 jaar in massagewinkel Losjes Massage gewerkt te hebben richtte ik in 2013 Massage la Fayette op. Van hier uit heb ik verschillende massages verzorgd aan particulieren en massageopdrachten uitgevoerd voor onder anderen Vreeling Massage (eerder bekend al Losjes Massage), Stoelmassage-op-Locatie.
Mijn werkzaamheden als masseur combineer ik sinds 2014 als gastvrouw in een Utrechtse speeltuin.
 

Het is mijn passie om jouw lichaam en hoofd met een van mijn massages met elkaar te verbinden. Met hart en hand ga ik die uitdaging bij elke massage opnieuw aan. Of je nu op zoek bent naar ontspanningsmassage of een krachtige Vreeling deep tissuemassage. 
Thuiskomen in je lijf, jezelf ont-moeten of als periodiek onderhoud.

Bij Massage la Fayette lig je goed.

Anderen over Fayette

 • Diana gaat verder dan alleen vragen wat voor massage je nodig heeft. Ze heeft me geholpen om meer bewust te worden van mijn ademhaling, en hoe ik ook tijdens een drukke werkdag mijn lichaam rust kan geven.
  Albert-jan
 • 'Ik heb bij Diana meerdere massages gehad gericht op ontspanning. Zij heeft mij enorm geholpen om veel meer te luisteren naar mijn lichaam en daarbij bewust te worden van mijn fysieke grenzen. Ook liet zij mij zien dat ik veel te hard trainde waardoor ik eerder stress kreeg dan ontspannen werd. Door kleine praktische oefeningen heb ik nu veel meer plezier in het sporten gekregen. Tijdens de massages en de gesprekjes daar omheen hebben we ook veel gelachen, dat is natuurlijk al een deel van de ontspanning. De kosten vallen ook nog eens heel erg mee. Absoluut een aanrader!'
  Natascha
 • Na jarenlang rugklachten, 3 fysio’s, 2 manueel therapeuten en een orthomanueel arts ben ik bij Diana beland. Al na een paar ontspanningsmassages werden mijn rugklachten echt minder!
  Marian
 • Door mijzelf af en toe een massage te gunnen voel ik mij meer ontspannen. Door Diana's aanvullende tips voel ik me ook meer zelfverzekerd.
  Job
 • Diana is reeds enkele jaren onze vaste sportmasseur tijdens de Roparun, een non-stop estafette loop over een afstand van 530 km gedurende ongeveer twee etmalen. Bij een dergelijke prestatie wordt er heel wat gevraagd van het lichaam van de sporters. Daarom zijn sportmasseurs en fysiotherapeuten verbonden aan teams die aan de Roparun meedoen. Diana heeft met haar collega’s de lopers en fietsers van het Berenschot team op een voortreffelijke wijze fit weten te houden en daarbij binnen het team een onmisbare rol gespeeld. Diana is zeer betrokken geweest zowel bij de voorbereiding als tijdens de Roparun zelf ! Daarbij is zij als persoon prettig, warm en toegewijd hetgeen TOP is op momenten dat een team echt diep dient te gaan. Dankzij deze ondersteuning hebben wij heelhuids de finish bereikt.
 • Ik ben jarenlang regelmatig "door de rug" gegaan. Diana heeft mijn rug weer losgemaakt door gerichte rugmassages in combinatie met een aantal uitgekiende flexibiliteitsoefeningen voor de rug. Mijn zelfvertrouwen om te bewegen is hierdoor behoorlijk toegenomen. Al maandenlang geen last meer van mijn rug gehad!
  Theo
 • Diana heeft mij snel en vakkundig van mijn vastzittende schouder afgeholpen met haar massage. Zo kon ik snel weer sporten en de dagelijkse dingen pijnvrij doen. Ook kreeg ik oefeningen en tips mee waar ik zelf mee aan de slag kon om herhaling te voorkomen.
  Annemieke
 • Elke 4 weken ga ik voor een ontspanningsmassage naar Sterk & Soepel, bij mij om de hoek in Utrecht. Natuurlijk masseert ze eerst het gebied wat ik graag wil, maar ik laat het verder aan Diana over. Ze voelt precies welk gebied extra aandacht nodig heeft. Zo ga ik elke keer weer heerlijk ontspannen naar huis.
  Cindy
 • Inmiddels al een paar jaar vaste klant bij Fayette. Nog steeds super blij dat ik haar gevonden heb! Ze luistert goed naar jou en je lijf. Heerlijk dat ze gewoon aan huis komt, dan kan je helemaal relaxen.
 • Fayette geeft erg goede massages. Ze luistert naar wat je nodig hebt en weet goed de plekken te vinden die vast zitten. Elke keer weer een hele fijne ervaring.
 • De massagetafel  staat klaar voor een massage bij *Karima thuis.
  Karima
 • Zeer aanbevolen! Zit je te veel achter de computer? Ben je erg stijf? Druk? Gestrestst? Ik was zo stijf als een plank. Pijn in nek en schouders. Zelfs uitval in mijn hand. De fysio kon me niet helpen maar kwam wel met een gouden suggestie: ga naar Sterk & Soepel. En zo belandde ik op de massagebank van Diane. Met haar helende handen heeft ze me binnen een paar sessies los gekregen. Ze gaat erg rustig en zorgvuldig te werk. Eerst stimuleert ze hetlymfesysteem. Daarna gaat ze dieper met haar massage. Het resultaat is verbluffend. Ik vol me 10 jaar jonger. Helemaal bevrijd! En, het wordt grotendeels vergoed door mijn ziektekostenverzekering. Ook dat nog. Dus: niet aarzelen, gewoon doen. Je zult er geen spijt van krijgen.
  Helen